mobilskal som skyddar mot strålning

Reducering av strålning med 70-99%

Med våra mobilskal reduceras strålningen från din mobil med 70 – 99%. Förklaringen ligger i vår patenterade utformning av aluminiumskalen och resultatet är bekräftat av flera ledande mätlaboratorier i Skandinavien.

Den senaste mätningen av strålningsreduceringen gjordes hos företaget Verkotan i Finland. Nedan kan du se ett utdrag ur sammanställningen som visar att strålningen från mobilen minskar med 90,7-98,9% vid de olika mätpunkterna runtom telefonen när mobilskalet sitter på. Även det så kallade SAR-värdet (SAR=Specific Absorption Rate) reducerades med upp till 95%. Alla undersökningar har övervakats och utvärderats under ledning av en oberoende professor – Olle Johansson, tidigare verksam vid Karolinska Institutet och Kungl. Tekniska Högskolan. I denna video kan du se honom berätta mer.

lätt och smidigt mobilskal

Vikt endast 40-60 gram

Trots att våra produkter är pressgjutna av återvunnen aluminium så håller skalen en förvånansvärt låg vikt. Vikten på mobilskalen är endast 40 – 60 gram och skillnaden beror förstås på vilken mobil du har och därmed storleken på det skyddande mobilskalet.

Ingen negativ påverkan på täckning eller batteritid

Ingen påverkan på täckning eller batteritid

Alla genomförda mätningar visar att mobilen har samma täckning och batteritid med mobilskalet på vid normala förhållanden. Vet du med dig att du vanligtvis har väldigt dålig täckning, finns en liten risk att skalen kan försämra täckningen.

Stötsäkert skal

Stötsäker

Skalet av aluminium gör din mobil mycket stötsäker och minskar kraftigt risken för att den skadas. Till vissa kampanjer medföljer även ett skyddsglas (skyddsfilm för Samsung) från Copter, så att även skärmen är skyddad om olyckan skulle vara framme.

brandsäkert mobilskal

Brandsäker

Våra mobilskal tillverkas av aluminium som till skillnad från exempelvis plast är både värmetåligt och brandsäkert. Att fel på mobiler ger upphov till brand är numera väldigt ovanligt men förekommer. Med våra skal i aluminium minimeras den risken.

Miljövänligt mobilskal

Miljövänlig & 100% återvinningsbar

Till skillnad från plast är aluminium som vi använder i våra produkter helt återvinningsbart och kan smältas ner för att användas på nytt. Eftersom all tillverkning sker i Sverige undviker vi dessutom onödigt långa transporter.

mobilskal tillverkat i sverige

Svensktillverkad

För att hålla högsta kvalitet på våra mobilskal har vi valt att låta all tillverkning och utveckling göras i Sverige. Vi samarbetar därför med ett antal noga utvalda svenska industriföretag som lever upp till våra produkters höga kvalitetskrav.

5 års garanti på mobilskal

5 års garanti vid materialfel (ej ytskikt)

Eftersom all tillverkning sker i Sverige kan vi hålla högsta kvalitet på alla våra produkter. Därför erbjuder vi dig som kund 5 års garanti mot materialfel när du köper ett mobilskal av oss så att du kan känna dig helt trygg med ditt köp. Garantin omfattar inte skador på ytskiktet.

Obs! läs alltid dessa intsruktioner innan du monterar ditt skal.

Klicka på play för att se en video på hur du monterar ditt RP of Sweden-mobilskal